Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Mε λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου



Με την μαθητική παρέλαση όλων των σχολείων της χώρας ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2013.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στίς πλατείες όλης της χώρας που έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στους πεσόντες κατά την επανάσταση του γένους το 1821.


Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησαν οι καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων.




Στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσαν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου όπως και εκπρόσωποι Αντιστασιακών οργανώσεων και πολιτικών κομμάτων.




Η 25η Μαρτίου αποτελεί για την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες μια διπλή και σημαντική εορτή.Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου,ο οποίος θα αποτελεί πάντα το χαρμόσυνο και δυνατό μήνυμα της ελπίδας. Γιορτάζουμε και την Εθνική Παλιγεννεσία,η οποία θα αποτελεί πάντα το ορόσημο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Οι δυνατότητες των Ελλήνων διαχρονικά είναι πολλές.



Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας,ακολουθούμε πιστά και απαρέγκλιτα τα παραδείγματα και τις εικόνες της ιστορίας των ηρώων του 1821. Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες.Ταυτόχρονα όμως λαμβάνουμε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα:Ως Έλληνες πρέπει να αισθανθούμε περήφανοι και να αγωνιστούμε για την πραγματική εθνική ανεξαρτησία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου