Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Πυροσβεστικής στον Αργυράκη


Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Γιάννη Αργυράκη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Διοικητή Πυροσβεστικής Καλαμάτας, επιπυραγός Δημήτρης Γεωργανάς, προκειμένου να του ευχηθεί για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.                        Στη συνάντηση αντηλάγησαν απόψεις για θέματα αντιπυρικής προστασίας και συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ενόψει και της θερινής περιόδου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και με επιτυχία τυχόν περιστατικά πυρκαγιών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιτελεί σημαντικό έργο και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο Νομό με το προσωπικό της, που πολλές φορές, ακόμη και με αυταπάρνηση προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατάσβεση των πυρκαγιών και γενικότερα φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, σεισμοί κ.λ.π), ενώ τόνισε και την προσφορά των εθελοντών σε ανάλογες περιπτώσεις.
Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τον κ. Γεωργανά μετέβη στο αμφιθέατρο της ΠΕ Μεσσηνίας « Αλ. Κουμουνδούρος», όπου σε σύντομο χαιρετισμό του στην  ημερίδα επιμόρφωσης και κατάρτισης, που πραγματοποίησε  η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξήρε το έργο της Πυροσβεστικής και τον κοινωνικό της ρόλο.                                                         

 Από Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου