Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

ΑΡΦΑΡΑ:ΑΣΤΕΡΑΣ..Ομόφωνα νέα διοίκηση, πρόεδρος ο Καμαρινόπουλος

ΑΡΦΑΡΑ: Ομόφωνα νέα διοίκηση, πρόεδρος ο Καμαρινόπουλος, προπονητής ο Βανικιώτης!  Νέα 15μελή ισχυρή διοίκηση απέκτησε το βράδυ του Σαββάτου 16/05 ο Αστέρας Αρφαρών με επικεφαλής (σ.σ. μετά και τη συγκρότηση του προεδρείου) τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο.
Ο νέος, πανηγυρικά εκλεγείσας πρόεδρος του Αστέρα Αρφαρών, αμέσως  μετά την εκλογή του σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε αρχικά την απερχόμενη διοίκηση του Γεώργιου Μπούρα και τον ίδιο προσωπικά τον πρώην πια πρόεδρο του Αστέρα για το έργο που επιτέλεσε στο Αρφαρά, αλλά και που κατάφερε να παραδώσει τον σύλλογο να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α΄ Μεσσηνίας, υποσχέθηκε στα μέλη του σωματείου, στο νυν διοικητικό σχήμα και στο φίλαθλο κόσμο των Αρφαρών να βαδίσει μαζί με τους συνεργάτες του στα ίδια πλάνα και στην ίδια ακριβώς «ντόπια» φιλοσοφία της απερχόμενης διοίκησης.
Επίσης, μετά την αναβολή της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση ανάμεσα στα μέλη των «κυανόλευκων» και έτσι χθες το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών  το «Νιαρχαίικο λιοτρίβι» μαζεύτηκαν πάνω από 50 (!) ταμειακός εντάξει μέλη των «κυανολέυκων», αριθμός σίγουρα πολύ μεγάλος για σωματείο της Α’ τοπικής κατηγορίας.
 Αφού ορίσθηκε πρώτα το προεδρείο με τους Ανδρέα Καραγιάννη - πρώην δήμαρχο Αρφαρών και επί σειρά ετών διοικητικό παράγοντα του Αστέρα - τον απερχόμενο απολύτως πετυχημένο πρόεδρο Γιώργο Μπούρα και τον Αναστάσιο Γιαννακόπουλο, ξεκίνησαν οι εργασίες της Γ.Σ για την εκλογή καινούριας διοίκησης.
Ομόφωνα τα παριστάμενα μέλη ψήφισαν 15μελή διοίκηση – δεν υπήρξε καν αντίπαλο ψηφοδέλτιο- και το νέο ΔΣ (ΦΩΤΟ- απουσιάζει μόνο ο Σπύρος Μωραγιάννης), που αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα, έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.
ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Παν. Μπούρας (Μπουτσικάς).
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Σακκάς.
ΤΑΜΙΑΣ
Αργύριος Κοτταρίδης.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ  
Φίλιππος Μητσόπουλος.
& Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος.
ΜΕΛΗ
Παναγιώτης Σκούρας.
Κωνσταντίνος Φέστας.
Φώτιος Γεωργιόπουλος.
Κωνσταντίνος Καπόγλης.
Νικόλαος Καραγιάννης.
Ιωάννης Γ. Μπούρας.
Γεώργιος Ματθαίος-Λίβας.
Γεώργιος Νικ. Μωραγιάννης.
Σπυρίδων Μωραγιάννης.
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ
Τέλος, όπως ήταν και είναι φυσικά ευνόητο, προπονητής και την νέα σεζόν στον Αστέρα Αρφαρών – ομόφωνα βέβαια και εδώ - θα είναι ο Στάθης Βανικιώτης, ο άνθρωπος που κυριολεκτικά μεταμόρφωσε αγωνιστικά στα μέσα της σεζόν την ομάδα του Αρφαρά και συνέβαλε τα μέγιστα την σωτηρία της και την παραμονή της και φέτος στην Α’ Τοπική Μεσσηνίας.   Πηγή:sportstonoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου