Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτορα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


Ακόμα ένας προβιβασμός για αθλητή των Ακαδημιών της ΑΕΚ, με τον Έκτορα Καμαρινόπουλο να εντάσσεται στο ανδρικό τμήμα της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Συμβόλαιο… προβιβασμού υπέγραψε ο 15χρονος κεντρικός με την Ένωση, εν όψει της επιστροφής της ομάδας στη δράση μέσα από την Pre League.

Έτσι, γίνεται ακόμα ένας αθλητής που από ανδρώθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ και πλέον στελεχώνει την ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του Έκτορα Καμαρινόπουλου από την Ακαδημία Βόλεϊ του Συλλόγου στην ανδρική ομάδα. Ο 15χρονος (04/06/2005) κεντρικός, ύψους 2,03 μ., θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα τη νέα σεζόν, αποτελώντας φυσικά μέλος και των τμημάτων υποδομής του “Δικεφάλου”.

Ο Έκτορας Καμαρινόπουλος αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες στην Ακαδημία της ΑΕΚ, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην ομάδα Παίδων, και πλέον θα ενισχύσει και την ανδρική ομάδα. Παράλληλα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο κλήθηκε σε κλιμάκια της Εθνικής ομάδας για τα παιδιά με έτη γέννησης 2005-2007.

H συμφωνία του αθλητή με την ΑΕΚ επισημοποιήθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Μάνος Μακρής, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.



Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου